Германската министърка на отбраната Кристине Ламбрехт бе критикувана остро заради

...
Германската министърка на отбраната Кристине Ламбрехт бе критикувана остро заради
Коментари Харесай

Критикуват германската министърка на отбраната заради видео, в което говори за Украйна на фона на празнична заря

Германската министърка на защитата Кристине Ламбрехт бе подложена на критика остро поради видео с пожелания за Нова година, в което нейните думи за войната в Украйна на фона на празнична заря бяха сметнати за неуместни, съобщи Франс прес. Във видеото, което е с дълготрайност единствено от 30 секунди, министърката се появява в центъра на Берлин, разрошена от вятъра, говореща за войната в Украйна сред пукотевиците на празничната заря за Нова година.
" Една война бушува посред Европа. Имах доста забавни особени усещания ", споделя министърката и приказва и за " доста, доста срещи с забавни и невероятни хора ". А след това добавя: " Заради това споделям едно огромно благодаря ". Не излиза наяве към кого са адресирани благодарностите най-после. Видеото е снимано с телефон. 

" Слова във връзка Нова година, записани с телефон и едвам разбираеми поради пукотевицата на зарята и неналичието на микрофон, на един берлински тротоар, биха сложили в неловко състояние един кмет-доброволец на немско село, а за един министър на защитата на страна членка на НАТО, това си е чисто и просто срамно ", написа в. " Билд ".
" Съмненията по отношение на нейната дарба да заема този пост съществуват отдавна. Вече е време канцлерът да си направи изводите и да предприеме следващи дейности ", разяснява " Тагесшпигел " гафа на министърката.
Сега на конференция представител на министерството на защитата се задоволи да каже, че става дума за частно видео, направено без публични средства и оповестено в акаунта на министърката в Инстаграм.

През 2022 година тя натрупа гафове, поради които постоянно си спечелваше насмешки, като да вземем за пример това, че разгласи изпращането на хиляди каски за украинците, очакващи от Германия оръжейни доставки.
За германците Ламбрехт също така въплъщава минусите на една войска с остаряло съоръжение. В средата на декември тя суспендира нови поръчки на блиндираните пехотни машини " Пума " след серия от повреди измежду тези от тях, които са към този момент на въоръжение в армията.
" Дали като резервира министърката си на поста, канцлерът Шолц се подиграва с въздействието на Германия в Европа и по света? ", съобщи Армин Лашет, който през 2021 година оглави редиците на консерваторите на парламентарните избори с упоритостите да бъде правоприемник на Ангела Меркел на канцлерския пост.
Източник: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
03 Яну 20232802 Яну 2023197102 Яну 202356802 Яну 202399402 Яну 202369602 Яну 2023539КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Дек 2022179024 Дек 2022293829 Дек 2022129128 Дек 2022605
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР