Германската футболна легенда Франц Бекенбауер поздрави Юрген Клоп за успехите,

...
Германската футболна легенда Франц Бекенбауер поздрави Юрген Клоп за успехите,
Коментари Харесай

Бекенбауер: Мечтая си един ден Юрген Клоп да стане треньор на Байерн

Германската футболна легенда Франц Бекенбауер поздрави Юрген Клоп за триумфите, които реализира с Ливърпул и по-специално извоюваната Шампионска лига и изрази вяра, че един ден той ще напусне “Анфийлд”, с цел да тренира Байерн.

"Не желая от него нищо повече от това, един ден да пристигна и да работи за Байерн, съобщи 73-годишният Бекенбауер пред вестник “Билд”. Това ще бъде една добра стъпка, тъй като Клоп е един от най-хубавите треньори в света.

"Когато работеше в Бундеслигата, Клоп просто даде ново лице на футбола в Германия ", добави Бекенбауер и изясни какво е направил треньорът при началото на работата си в Дортмунд.

Бившият треньор на националния тим и Световен първенец към този момент изрази интереса на клуба от Мюнхен към кроп през март тази година. Клоп отговори в медиите, че ползата към него го приема като премия да постигнатото, само че Ливърпул е положително място за него и той се надява да остане колкото се може повече време.

Клоп е треньор на Ливърпул от 2015-а година. Преди това 41-годишният някогашен отбранителен халф е управлявал Майнц, с който е обвързван най-здраво, и Борусия (Дортмунд).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР