Германия заяви, че на фона на нарастващата международна тревога за

...
Германия заяви, че на фона на нарастващата международна тревога за
Коментари Харесай

Германия: Израел има право на самозащита

Германия съобщи, че на фона на възходящата интернационална паника за ескалиращото принуждение.
Говорителят на канцлера, Щефен Зайберт, съобщи, че нейното държавно управление " осъжда тези непрекъснати ракетни офанзиви от Ивицата Газа против израелски градове най-категорично ", заявявайки, че " не могат да бъдат оправдани ".
" Израел има право на самоотбрана против тези офанзиви ", добави той, представен от Агенция Франс Прес.
 Нетаняху се закани да накаже „ Хамас ” в Газа Нетаняху се закани да накаже „ Хамас ” в Газа
Премиерът та Израел Бенямин Нетаняху предизвести във вторник, че страната му ще ускори офанзивите против ислямистките управници от „ Х...
Зайберт означи, че както арабски, по този начин и еврейски израелски жители са били убити в залпа от ракети през последните дни от „ Хамас “ и " съюзни екстремистки групировки ".
" Целта им е да убиват хора случайно и безсистемно ", сподели той.
Палестинските бойци са изстреляли повече от 1000 ракети от понеделник, съгласно израелската войска, която е нанесла стотици въздушни удари по „ Хамас “ и други ислямистки групи в претъпкания крайбрежен анклав Газа.
Най-интензивните военни дейности от седем години насам убиха минимум 48 души в Газа, в това число 14 деца, двама палестинци на Западния бряг и петима израелци. Те бяха провокирани от безредици през уикенда в джамията „ Ал-Акса “ в Йерусалим, свещена както за мюсюлманите, по този начин и за евреите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР