Германия приключи с равенство срещу Мексико - 2:2 американското си

...
Германия приключи с равенство срещу Мексико - 2:2 американското си
Коментари Харесай

Германия и Мексико не се победиха в приятелска среща

Германия завърши с тъждество против Мексико - 2:2 американското си турне. Преди това Бундестимът победи с 3:1 Съединени американски щати.

В 4-ата минута Льорой Сане овладя топката на десния фланг и подаде на Мусиала, който незабавно потърси композиция с Флориан Виртц, само че Гийермо Очоа отрази удара на младата звезда на Байер (Леверкузен). Мексиканците дадоха отговор с рисков изстрел на Сантиаго Хименес, минал на сантиметри от гредата.

Германия взе преднина в 25-ата минута, когато Сане центрира от корнер, Робин Госенс продължи топката с глава към Рюдигер и централният бранител от няколко метра я прати в мрежата. Малко след гола Рюдигер беше забъркан в любопитна обстановка в другото наказателно поле. След единоборство с него Хименес падна и изиска дузпа, само че съдията даде знак играта да продължи.

" Ацтеките " стигнаха до изравнителен гол в 37-ата минута. Тогава Ървинг Лозано откри Ариел Антуна в наказателното поле, а последният не остави шансове на Марк-Андре тер Стеген за 1:1.

Три минути след подновяването на играта Мексико направи цялостен поврат. Уриел Антуна центрира в наказателното поле, където Ерик Санчес се извиси над всички и с глава осъществя за 2:1.

В 51-ата минута Германия стигна до изравнителен гол. Бундестима поде офанзива през центъра като Джамал Мусиала изведе Лирой Сане отдясно. Фланговият нападател напредна и центрира към Гозенс, който насочи удар с глава, който Гийермо Очоа съумя да избие, въпреки да останаха подозрения, че топката е минала голлинията. Топката се озова в Никлас Фюлкруг, който със мощен удар се разписа във вратата на Мексико.



Проверката във Филаделфия беше част от подготовката на германците за финалите на Европейското състезание следващата година, на което те са хазаин.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР