Германия предупреди за повторение на хаотичния наплив на мигранти, които

...
Германия предупреди за повторение на хаотичния наплив на мигранти, които
Коментари Харесай

Германия предупреди ЕС за повторение на хаотичния мигрантски наплив от 2015 г.

Германия предизвести за повтаряне на безредния напор на мигранти , които хвабаха Европейския съюз неопитен през 2015 година, до момента в който Гърция и Кипър сигнализират поради нов поток на идващи от прилежаща Турция, оповестява " Ройтерс ".

Министрите на Европейски Съюз се срещнаха, с цел да обсъдят миграцията , защото Гърция още веднъж се трансформира в главния портал към Европа за хората, които бягат от войните и бедността в Близкия изток, Азия и Африка, като данните на Организация на обединените нации демонстрират близо 45 600 пристигнали по море тази година .
 Мицотакис: Голяма част от преминаващите граници са мигранти, а не бежанци
Мицотакис: Голяма част от преминаващите граници са мигранти, а не бежанци

Гърция възнамерява да желае наказания против страни от Европейски Съюз, които отхвърлят бежански квоти

" Ако оставим всички страни на външната граница на Европейски Съюз (да се пазят сами), в никакъв случай няма да има обща европейска политика за леговище ", съобщи немският вътрешен министър Хорст Зеехофер.

" И в случай че няма обща европейска политика за леговище, съществува заплаха неконтролирана имиграция още веднъж да се реализира в цяла Европа . Това сме виждали и преди, и не желая това да се повтори ", добавя той пред кореспонденти в Люксембург.

Блокът е внимателен за всяко повтаряне на рецесията от 2015 година, което сътвори разделения сред страните от Европейски Съюз , затруднява обществени и осигурителни служби и подхранва поддръжка за популистки, антиимиграционни, евроскептични и крайнодесни партии .
 Гърция скочи на Турция за мигрантите
Гърция скочи на Турция за мигрантите

Както и за преразглеждане на съглашението сред Европейски Съюз и Турция за мигрантите

Гърция регистрира максимален брой идващи през август , откогато е подписана договорката сред Европейски Съюз и Турция през 2016 година, която доста понижи морският достъп, съгласно документ, възложен на " Ройтерс " и квалифициран от Финландия, която сега е ротационен ръководител на блока.

Натискът върху пренаселените мигрантски лагери на Гърция на нейните острови в Егейско море се усилва. Благотворителната група " Оксфам " разяснява, че над 13 000 мъже, дами и деца са в лагера Мория на Лесбос , който е предопределен за 3100 души .

" Положението на децата в лагера Мория е изключително обезпокоително ", добавя " Оксфам ", като акцентира, че доста от тези, които са навършили пълноправие, са сами, без родственици или други възрастни, които се грижат за тях.
 План за реакция при засилена миграция към Европа, изиска Румен Радев във Виена
План за реакция при засилена миграция към Европа, изиска Румен Радев във Виена

Австрия е на второ място по вложения в България

Сделката с Турция , която ограничи идването на мигранти , въпреки групите за права да я подлагат на критика, че подкопава интернационалното филантропично право и утежнява страданията на бежанци и мигранти, които към този момент са в неволя, оказа помощ на Европейски Съюз да приключи рецесията от 2015 година

В подмяна на помощта на Анкара в поддържането на непоколебим надзор на миграцията към Европа, блокът се съгласи да отдели 6 милиарда евро за бежански планове в Турция .

Европейски Съюз изяснява, че парите към този момент са предоставени, само че Анкара оспорва това и желае повече .
 Германия ускори контрола по границите си
Германия ускори контрола по границите си

Сигурността стартира на границата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР