Германия отложи решението за сертифициране на Северен поток 2 поне

...
Германия отложи решението за сертифициране на Северен поток 2 поне
Коментари Харесай

Германия отлага решението за Северен поток-2 за следващата година

Германия отсрочи решението за узаконяване на " Северен поток 2 " най-малко доникъде на 2022 година Това заяви hерманската федерална мрежова организация (BNetzA).

Регулаторът няма да може да сертифицира газопровода " Северен поток 2 " през първата половина на 2022 година, тъй че приключването на процеса се отсрочва за най-малко шест месеца, се споделя в известието.

Сертифицирането на оператора на газопровода Nord Stream 2 AG, което трябваше да завърши не по-късно от 8 януари 2022 година, беше спряно в средата на ноември заради условията на Европейската газова инструкция. След това компанията разгласи, че има намерение да сътвори без значение дъщерно сдружение в Германия, което ще получи всички активи и права за ръководство. От управлението на BNetzA обаче означиха, че към момента не са получили нужните документи за разглеждане на настояването.

Говорителят на немското държавно управление Щефен Хебещрайт заяви на 13 декември, че е належащо да се изчака юридически обзор на " Северен поток 2 " за сходство с европейските енергийни критерии.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР