Германия и Испания завършиха 1:1 в контролна среща, която се

...
Германия и Испания завършиха 1:1 в контролна среща, която се
Коментари Харесай

Германия и Испания показаха зъби в Дюселдорф

Германия и Испания приключиха 1:1 в контролна среща, която се игра на „ Еспри Арена “ в Дюселдорф. Двата тима демонстрираха доста мощна игра, а дуелът бе разграничен на интервали на доминация.

Германците сътвориха първата заплаха в срещата още в 3-та минута, когато Тимо Вернер центрира в наказателното поле на Испания, само че Томас Мюлер не съумя да засече топката.

Испания поведе в резултата в 6-та минута. Андрес Иниеста даде следващия си талантлив пас към Родриго, който бе изведен самичък против Марк-Андре тер Стеген и не пропусна да осъществя.

Германия бе доста покрай изравнителния гол в 9-та минута, когато Даниел Карвахал работи едва в отбрана, само че Юлиан Дракслер не се възползва от разкрилата му се опция и след намесата на Давид де Хеа топката бе избита в корнер. Минута по-късно Йонас Хектор насочи отдалечен удар, само че настрана от вратата на Де Хеа.

Иско направи чудесно отиграване против Йонас Хектор в 18-та минута, след което подаде към Давид Силва, който стреля, само че Тер Стеген внимаваше и избави.

Германия съумя да изравни резултата в 35-та минута. Тони Кроос подаде към Сами Кедира, който продължи към Томас Мюлер, а той с удар от границата на наказателното поле на Испания вкара топката в горния десен ъгъл на вратата на Давид де Хеа.

Давид де Хеа се намеси решаващо в 47-тас минута, когато отрази страховит отдалечен диагонален удар на Юлиан Дракслер.

Сами Кедира получи травма в 53-та минута и бе заменен наложително от Илкай Гюндоган.

Жорди Алба направи отличен пробив отляво в 56-та минута, след което достави топката до Иско, който бе оставен самичък против Тер Стеген и от близко стреля, само че вратарят на Германия направи ужасно избавяне.

Давид де Хеа блесна в 57-та минута, когато се намеси впечатляващо и отрази удара на Илкай Гюндоган, който стреля от границата на наказателното поле на Испания.

Тимо Вернер бе покрай това да вкара гол в 64-та минута, само че Де Хеа избави. Минута по-късно Тони Кроос центрира от фаул в наказателното поле на Испания, където Матс Хумелс бе изтърван и стреля с глава, само че топката срещна напречната греда.

Марко Асенсио центрира остро в наказателното поле на Германия в 68-та минута, само че нито Диего Коста, нито Давид Силва съумяха да засекат топката.

След доста груба неточност в отбраната на Германия в 77-та минута се откри добра опция пред Диего Коста, само че той пропусна да вкара, откакто бе останал самичък против Боатенг и Тер Стеген.

Следващата контрола на Испания е против Аржентина на „ Уанда Метрополитано “, до момента в който Германия се изправя против Бразилия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР