Германия и Франция завършиха наравно 2:2 в контрола, която е

...
Германия и Франция завършиха наравно 2:2 в контрола, която е
Коментари Харесай

Германия и Франция завършиха 2:2

Германия и Франция приключиха наедно 2:2 в контрола, която е част от подготовката на двата тима за Мондиал 2018. " Петлите " на два пъти излизаха напред в резултата на " Рейн-Енерги " в Кьолн посредством Александър Лаказет (35,71), само че Тимо Вернер (56) и Ларс Щиндл (90+3) изравняваха за Бундестима.

Двубоят стартира равностойно, като първата добра опция се откри през Блес Матюиди. Ударът на халфа мина около лявата греда на Кевин Трап. В 13-ата минута Кевин Трап мазета с крайник удар на Лукас Дин. Шест минути по-късно Лаказет се оправи с двама бранители на Германия и стреля, само че още веднъж стражът на Бундестима бе на мястото си и мазета в корнер.

В 32-ата минута вратарят на ПСЖ направи фантастично избавяне след солова акция на Килиан Мбапе. Минута по-късно Франция излезе напред в резулата. Марсиал финтира защитник на домакините, след което отстрани и вратаря и подаде на Лаказет, който на празна врата вкара за 0:1. При подаването към нападателя на Арсенал останаха подозрения за засада.

В 41-ата минута бе първата по-сериозна заплаха пред вратата на " петлите ". Тимо Вернер получи подаване в наказателното поле и откри кулоар за пукотевица, само че Манданда избави. В края на полувремето удар на Мбапе мина около лявата греда.

В началото на втората част Гюндоган бе покрай изравнителен гол, само че от добра позиция не откри очертанията на вратата. Малко по-късно и Антонио Рюдигер стреля около лявата греда.

Добрата игра на Бундестима докара до изравнителен гол в 56-ата минута. Месут Йозил разсече защитата на Франция и изведе Тимо Вернер самичък против Манданда. Нападателят хлъднокръвно плъзна топката сред краката на стража за 1:1.

Франция отговори с рисков удар на Марсиал, който Трап мазета в корнер. В 70-ата минута Тони Кроос нацели гредата при осъществяване на директен свободен удар. Минута по-късно " петлите " още веднъж излязоха напред в резултата. Килиан Мбапе изведе с превъзходен пас Александър Лаказет очи в очи с Кевин Трап и нападателят със мощен удар вкара втория си гол в мача.

В 89-ата минута Трап още веднъж се намеси ослепително след удар на Антони Марсиал. Така се стигна до третата минута на даденото от съдията Джунейт Чакър продължение, в което Ларс Щиндл изравни резултата за крайното 2:2. Марио Гьотце получи подаване от Месут Йозил на границата на наказателното поле и с едно допиране изведе Щиндл на стрелкова позиция, а той не сбърка.

ГЕРМАНИЯ - ФРАНЦИЯ 2:2

0:1 А. Лаказет (34)

1:1 Т. Вернер (56)

1:2 А. Лаказет (71)

2:2 Л. Щиндл (90)

ГЕРМАНИЯ (4-2-3-1): Трап; Джан, Хумелс, Зюле, Платенхарт; Кедира, Кроос; Гюндоган, Йозил, Дракслер; Вернер

Селекционер: Й. Льов

ФРАНЦИЯ (4-3-3): Манданда; Жале, Варан, Юмтити, Дин; Толисо, Рабио, Матюиди; Мбапе, Лаказет, Марсиал

Селекционер: Д. Дешан

Резултати от днешните контролни срещи:

Южна Корея - Сърбия 1:1

Китай - Колумбия 0:4

Аржентина - Нигерия 2:4

Катар - Исландия 1:1

Словакия - Норвегия 1:0

Русия - Испания 3:3

Румъния - Холандия 0:3

Австрия - Уругвай 2:1

Белгия - Япония 1:0

Уелс - Панама 1:1 /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР