Германия е изправена пред още осем до десет много тежки

...
Германия е изправена пред още осем до десет много тежки
Коментари Харесай

Германия в локдаун до април?

" Германия е изправена пред още осем до 10 доста тежки седмици ", е декларирала Меркел на закрито съвещание. Засега не е ясно дали канцлерката желае локдаун до април. Основната ѝ паника са разновидностите на ковид.

Германската канцлерка Ангела Меркел предизвести за сериозната заплаха от разпространяване на разновидностите на ковид. " Германия е изправена пред още осем до 10 доста тежки седмици ", е декларирала Меркел на закрито съвещание на комисия на парламентарната секта на ХДС/ХСС.

" До Великден ще е тежко "

" До Великден ситуацията ще остане тежко ", е споделила немската канцлерка пред членове на комисията, заяви организация Франс прес.

По думите на Меркел, развоят в Ирландия е посочил какъв брой бързо може да се популяризира вирусът. За напълно малко време там броят на болестите се е нараснал десетократно, е споделила още Меркел на съвещанието.

Удължаване на локдауна?

Преди това " Билд " беше съобщил, че на въпросното съвещание Меркел е оповестила " още осем до 10 седмици тежки ограничавания ", само че няколко източника към този момент опровергаха това известие. На съвещанието е имало единогласие, че всичко зависи от скоростта, с която новият вид на ковид ще се популяризира в Германия. От което следва, че удължаването на настоящия локдаун въпреки всичко не е изключено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР