Гери - Никол поздрави Сузанита за скандалната й песен. В

...
Гери - Никол поздрави Сузанита за скандалната й песен. В
Коментари Харесай

Гери - Никол: Поздравих Сузанита. Нека ни подражават

Гери - Никол поздрави Сузанита за скандалната й ария.

В изявление пред БТВ певицата съобщи, че не вижда нищо неприятно младите девойки да й подражават.

Сузи Мурад е щерка на Орхан Мурад. Във видеото към своята ария тя се снима в доста провокативни подиуми, макар че е единствено на 14 години. Това провокира скандал в обществото.
Самата Сузанита пък разгласи, че е фенка на Гери Никол.

„ Когато излезе парчето на Сузанита, бях на коафьор, не можах да го чуя добре, само че толкоз доста ми хареса, че даже се записах по какъв начин пея от горната страна. Поздравих я, тъй като съм кардинален човек и по тази причина й писах в Инстаграм, с цел да я поздравя за това, което е направила

Това е изкуство, считам, че не сме разкрили топлата вода да демонстрираме междинен път по видеата, международни реализатори го вършат, а ние - за какво не?! Така че аз съм доста за Сузанита и дано да продължава в същия дух. Не е неприятно да ни подражават, тъй като аз работя от 16 годишна, дано да работят от най-ранна възраст и да навлизат в страната на огромните, тъй като това е похвално. В днешно време връстниците ни не си знаят бройките и вършат нещо, което не е окей.

Часове откакто излезе новата ми ария, почитателите ми го знаеха към този момент, не можех да допускам, че ще стане това, горда съм със себе си и желая да благодаря на всички, които не престават да ме поддържат и да слушат музиката ми.. Убиваме хората с хубава музика и то си проличава “, съобщи Гери - Никол..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР