ГЕРБ замразяват преговорите за правителство с Продължаваме промяната - ДБ,

...
ГЕРБ замразяват преговорите за правителство с Продължаваме промяната - ДБ,
Коментари Харесай

ГЕРБ замразяват преговорите за правителство

ГЕРБ замразяват договарянията за държавно управление с " Продължаваме промяната - Демократична България ", разгласи претендентът на партията за министър председател Мария Габриел след съвещание на управлението на партията, свикано след изнесения през вчерашния ден запис.

" Говорих с акад. Денков, уведомих него, споделям и на вас: Замразяваме договарянията! Всичко си има граници! ", разгласи Габриел.

" Дълго мълчах, слушах доста, водех се само от разсъдъка и грижата за страната. Замразяваме договарянията, всичко си има граници. Моята е, че не мога да приема народна власт да се гради на неистина ", рече още тя.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР