ГЕРБ, за разлика от всички други политически партии, владее ъндърграунда,

...
ГЕРБ, за разлика от всички други политически партии, владее ъндърграунда,
Коментари Харесай

Татяна Дончева: ГЕРБ владее ъндърграунда, който е голям лост

" ГЕРБ, за разлика от всички други политически партии, владее ъндърграунда, който е огромен лост ". Това съобщи пред БНР лидерката на " Движение 21 " Татяна Дончева и добави:

" Никоя партия до момента не го е имала. Не, че Българска социалистическа партия и Съюз на демократичните сили не са имали някакви допирателни и някакви медиатори до такива структури. Но в никакъв случай някоя партия не е владеела на ръчно ръководство ъндърграунда ".

Дончева уточни, че ГЕРБ има цялостен надзор върху силовите структури, върху финансовите институции и върху контролната система:

" Използва ги необмислено за смазване на всеки, който малко си надигне главата - предприемачи или цивилен придвижвания ".

Според Татяна Дончева разкритията, които излизат за властта, " имат значение за партии, които са обитавали по-дълго на власт и са се ояли ".

Тя не предвижда триумф на Българска социалистическа партия в ролята ѝ на съпротива и съпостави социалистическата партия с футболния тим " Левски ":

" Като левскарка знаех всички играчи на " Левски ", а в този момент не знам нито един. А ме питат Х ли е по-добър, или Y. След като години на ред Българска социалистическа партия се погрижи да се лиши от водачи по места, от кадрови капацитет и технократи, в този момент желаят нещо да създадат. То не става единствено с искане ".

По думите ѝ социалистическата партия се състарява стремително по биологични аргументи. Като различен проблем на Българска социалистическа партия Дончева уточни мисленето на членската маса на партията, че тя е безконечна:

" Когато дейните хора в Българска социалистическа партия, които не са безусловно началници и депутати, се уплашат, че Българска социалистическа партия не е постоянно, тогава ще бъдем свидели на по-добри решения ".

В предаването " Неделя 150 " Дончева разяснява увеличаващия се брой нови политически обединения, даващи поръчка за присъединяване на идните парламентарни избори. Според нея има набрано неодобрение от статуквото, което би трябвало да откри отдушник и обект, " върху който да бъдат стоварени всички очаквания ":

" Това предопределя избрани шансове на всички нови, които са отвън досегашното статукво ", посочи тя и добави, че водещо ще е това до каква степен те могат да се харесат на масата българи, а българите, по думите ѝ, имат афинитет към " грубата мощ и парите " и стоварват упованията си върху хора, които считат за по-силни, които " да им дадат да видят те на досегашните ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР