ГЕРБ внесе сигнал до главния прокурор за проверка на строителството

...
ГЕРБ внесе сигнал до главния прокурор за проверка на строителството
Коментари Харесай

Вече е факт! ГЕРБ внесе сигнал до Цацаров за "Цанков камък"

ГЕРБ внесе сигнал до основния прокурор за инспекция на строителството и финансирането на хидровъзел " Цанков камък ". Според ръководещата партия намесата на държавното обвиняване се постанова поради недостатъци при осъществяването на язовира, довели до просмукването на големи количества в земята и нуждата да се обезпечат бюджетни средства за незабавен ремонт на чашката на язовира.

" Независимо какво написа в сигнала, аз имам вяра, че прокуратурата ще се заеме съществено с него. Всеки желае да има повече пари за пенсии. Всички желаеме, само че едвам когато дойдеш на власт, става мъчно по какъв начин ще разходваш парите на българския поданик " уточни Александър Ненков и добави, че от партията не са специалисти да кажем кой е отговорен и кой не.
" Няма каксигналът да е съответно против някого, ние даваме на прокуратурата обстоятелствата да се запознае с тях. Има 2 разновидността - или основният прокурор да се самосезира, или ние да като народни представители да го сигнализираме, изясни още Ненков.

Новото е, че след 7 години употреба се постанова ремонт, тъй като по данни на НЕК се е спукала чашката на язовира ", сподели от своя страна Десислава Атанасова.

" Знам, че на Позитано 20 има конференция да попитате госпожа Нинова какво счита ", съобщи още тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР