ГЕРБ свикаха извънредна пресконференция в зала Изток“ на Народното събрание.

...
ГЕРБ свикаха извънредна пресконференция в зала Изток“ на Народното събрание.
Коментари Харесай

ГЕРБ се присмяха на управленската програма на ПП-ДБ с извънредна пресконференция


ГЕРБ свикаха изключителна конференция в зала „ Изток “ на Народното събрание. Темата бе управническата стратегия, препоръчана от ПП-ДБ.

През последните дни ГЕРБ и ПП-ДБ водеха договаряния към нея. Вчера бе препоръчан проектокабинет от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ с министър председател Николай Денков. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обаче не го утвърди, а през днешния ден разгласи, че стартират договаряния за държавно управление с останалите обединения.

На конференцията в зала „ Изток “ ГЕРБ разкритикуваха остро препоръчаната управническа стратегия от ПП-ДБ. Тя била незавършена, с изчезнали цифри и с хипотетичен голям недостиг от най-малко 7-8 милиарда лв..

В частта енергетика програмата на ПП-ДБ е противозаконна, уточни бургаският народен представител Жечо Станков. Тя предвиждала затваряне на ТЕЦ-овете освен у нас, само че и на целия Балкански полуостров. Предвиждало се и прибързано изпращане на битовите консуматори на ток на свободния пазар. 

Неразбирателства имало и към тематиката правораздаване, както стана ясно от изказване на депутатката Рая Назарян. 

Николай Нанков пък безусловно се присмя на концепциите на ПП-ДБ в пътния бранш. Това направи и Костадин Ангелов във връзка с опазването на здравето. 

Зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев въпреки всичко посочи като нещо позитивно, че ПП-ДБ приели част от забележките на ГЕРБ в някои браншове като спорт, просвета, външни работи, защита. 

Преговорите с тях за държавно управление обаче се приключват, стана ясно от изявление на Десислава Атанасова - ръководител на парламентарната група на ГЕРБ-СДС. 

Гледайте тук:







Очаквайте детайлности

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР