ГЕРБ-СДС честитиха новата година с видеокартичка във Фейсбук профила на

...
ГЕРБ-СДС честитиха новата година с видеокартичка във Фейсбук профила на
Коментари Харесай

Борисов: Пожелавам единствено здраве на целия народ

ГЕРБ-СДС честитиха новата година с видеокартичка във Facebook профила на водача на партията Бойко Борисов , озвучена персонално от него.
Прочетете още
В картичката Борисов пожелава само здраве на целия народ. Тази година нямаше обичайното изказване на ръководителя тъкмо в среднощ.

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадай ъ пожелата във Facebook за Новата година по-голяма вяра за обединяване и работа с общи старания в името на по-доброто бъдеще.

Видеообръщение към своите гласоподаватели направи и водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов . Той избра да приказва от остарялата столица Плиска.

" Да оставим нещо, с което да се гордеят децата ни. Да им оставим нещо, което да ни запише в историята на човечеството. Защото човек е толкоз огромен, колкото са огромни неговите фантазии. Същото нещо важи за народите и за техните страни. Мечтайте, дерзайте и да живее България ", пожела Костадин Костадинов.

" Демократична България " честитиха с картичка в обществените мрежи.

Лидерът на " Български напредък " Стефан Янев също избра Facebook като пожелава през Новата година безкомпромисност към лъжата, път към истината и верни решения в името на обществото.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова честити на българските жители Новата 2023 година

" Изпращаме 2022 – сложна и предизвикателна година. Родината ни беше изправена пред тествания. Българските фамилии понесоха тежестта на рецесията, само че постоянно в сложни моменти сме показвали силата на българския дух ", съобщи тя във видеообръщение.

Нинова пожела през Новата година да има мир.

" Нека посрещнем 2023 с религия, вяра и увереност, че можем да я създадем дружно по-добра. Пожелавам да спре войната и да има мир, да има успокоение и сигурност. Във всеки български дом да има топлота, обич и съгласие. Нека да е мирна, здрава и плодородна 2023 година ", пожелава още водачът на Българска социалистическа партия.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР