ГЕРБ събра изключителен ресурс. Събра го, щавейки бизнеса в продължение

...
ГЕРБ събра изключителен ресурс. Събра го, щавейки бизнеса в продължение
Коментари Харесай

Татяна Дончева: ГЕРБ събра огромен финансов ресурс, щавейки бизнеса

ГЕРБ събра извънреден запас. Събра го, щавейки бизнеса в продължение на 15 години. Това е голям финансов запас. Срещу него не може да се изправи някой, който с гуменки да се надбягва с допингиран играч. Някои сме с гуменки, други са с леко по-добри обувки, само че съотношението във финансовите благоприятни условия на ГЕРБ и останалите е фрапантно.
Това съобщи Татяна Дончева от " Движение 21 " в предаването " Алтернативата ".
 Татяна Дончева: Като част от СИК Борисов има задължения към Маджовци, Маргини и сходни Татяна Дончева: Като част от СИК Борисов има задължения към Маджовци, Маргини и сходни
„ Като част от СИК Борисов има задължения към СИК – Маджовци, Маргини и всевъзможни продължения. Има задължения към Домусчие...
По думите й слагането на основни лица на основни позиции, които са подготвени да създадат всичко, с цел да запазят мястото си, доста затруднява нещата.
Дончева обаче добави: Който го е боязън от мечки, да не върви в гората.
Лидерът на придвижването загатна още, че " Отровното трио " и Мая Манолова може би ще се явят на идните парламентарни избори с регистрацията на Мария Капон и нейната " Единна национална партия ". Посочи още обаче, че диалозите не престават и няма нищо финализирано.
" Гражданското общество би трябвало да се опъне и да спре да усуква към въпроса има ли късмет. Без да се опита, не може да се завоюва и тройка от тотото. По-малко би трябвало да се наблюдават социологическите сондажи, тъй като е ясно, че всички са на процедура вързани с ГЕРБ през финансирания, поръчки и впрочем. Това в продължение на доста избори е давало безотказен резултат. Хората си споделят - защо да гласоподавам за вас, като вие няма да влезете. Не се занимават с другото ", разяснява Дончева.
 Къде са нашите пари, когато би трябвало незабавна помощ, господин Борисов? Къде са нашите пари, когато би трябвало незабавна помощ, господин Борисов?
Напълно обикновено, 2020 година мина под знака на ковид. Но този знак не носи освен тежестта на здравето – той носи и т...
Лидерът на " Движение 21 " добави: Няма потребност да сработва робския чип. ГЕРБ са в обстановка, в която имат какво да губят и то не партийно. Те са в обстановка да губят персонално.
Напрежението сред " Дондуков 1 " и " Дондуков 2 " Дончева разчете като обикновено. Тя добави още, че Радев ще би трябвало да направи старания, с цел да получи поддръжка за втори мандат, защото от Движение за права и свободи изрично обявиха, че няма да застанат зад него.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР