ГЕРБ предлага завишаване на наказанията за шофьорите причинили катастрофа след

...
Коментари Харесай

ГЕРБ предлага по-високи наказания за дрогирани шофьори, причинили катастрофа />Реклама / Ads
ГЕРБ предлага завишаване на наказванията за водачите предизвикали злополука след приложимост на дрога, осведоми в утринния блок на Българска национална телевизия министърът на правораздаването Данаил Кирилов.
Темата за наказванията на виновниците за произшествия в резултат на приложимост на опиати, е обсъждана четири часа от юристите на ГЕРБ през вчерашния ден. Сред предложенията е при ръководство на кола в нетрезво положение или при приложимост на дрога да се приключва регистрацията на автомобила до 5 години.

Предлага се още, когато наказването е от 2 до 10 години то да стане от 3 до 12 години. Ако наказаниетоп е от 1 до 6 годин, то да се усили от 2 до 8 години. " Прекатегоризираме ги, тъй като влизат в най-тежките ", изясни Кирилов.

Министър Кирилов предлага на спор и друга мярка. Първата година от изтърпяването на наказването на дрогирани водачи да минава с психиатрично лекуване, само че в границите на пандиза. Той счита, че тези законови промени могат да се гледат по време на изключителното състояние. Според правосъдният министър обвиняването против Кристиан Николов за съзнателно ликвидиране на Милен Цветков може да издържи в съда.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР