ГЕРБ няма за подкрепи правителство с мандат на Демократична България,

...
ГЕРБ няма за подкрепи правителство с мандат на Демократична България,
Коментари Харесай

От ПП не са положили никакви усилия за кабинет

ГЕРБ няма за поддържа държавно управление с мандат на " Демократична България ", в случай че в него има представители на " Продължаваме промяната ". Това съобщи в Русе председателката на парламентараната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

" Третият мандат е спешен. Надявам се да на политическа храброст и отговорност, разяснява Атанасова.

" От Политическа партия не са положили никакви старания за кабинет и са тикали страната към предварителни избори ", добави тя. 

По отношение на третия мандат водачът на ПГ на ГЕРБ съобщи, че ГЕРБ няма да поддържа мандат на Българска социалистическа партия за сформиране на кабинет, като се базира на решение на конгреса на партията. 

" А в случай че третият мандат отиде при „ Демократична България ", ще чакаме първо от нас да бъде поискана поддръжка. Ще желаяме и Демократична България да направи оценка на всичко, което се е случило при ръководството на „ Продължаваме промяната " - корупционни кавги, енергетика, ПВУ, цени на горива ".

ГЕРБ няма да поддържа и държавно управление с третия мандат, в случай че той бъде връчен на „ Възраждане ".

По отношение на Движение за права и свободи и „ Български напредък ", Десислава Атанасова съобщи, че имат допирни точки с тях, само че решение за възможна поддръжка на държавно управление с мандат, даден на някоя от двете партии, ще вземат управителните органи на ГЕРБ, добави Атанасова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР