ГЕРБ не се съгласиха с предложението на БСП за отмяна

...
ГЕРБ не се съгласиха с предложението на БСП за отмяна
Коментари Харесай

ГЕРБ: Нинова само присъства в парламента

ГЕРБ не се съгласиха с предлагането на Българска социалистическа партия за анулация на лятната почивка на Народното събрание. Депутатката от ръководещата партия Десислава Атанасова прикани социалистите да не бъдат "крайни популисти ".

Левицата внесе предлагането си, акцентирайки, че би трябвало да се гласоподава работещо законодателство за хората с увреждания. И че не може родителите на деца с увреждания да стачкуват пред Народното събрание, до момента в който депутатите лежат по плажовете.

В отговор Десислава Атанасов посочи, че хората с увреждания били употребявани от "страна на една госпожа, която във вчерашния и днешния ден се е записала само, че е в постройката на Народното събрание ". Атанасова визираше Корнелия Нинова.

След това депутатката от ГЕРБ разясни, че Нинова не гласувала в Народното събрание. Соцлидерката гласувала единствено един път на утринна регистрация, и то с цел да не бъде глобена от управлението на Народното събрание. Според статистиката, изнесена от Атанасова, в сряда Народното събрание е провело 90 гласувания в пленарната зала, а Нинова е взела участие в единствено 5 от тях.

"Да се злоупотребява с това (протестите на хора с увреждания - бел. ред.) и то на фона на безхаберието и неучастието й в работата на Народното събрание е неприемливо ", възмути се Десислава Атанасова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР