ГЕРБ не реагираха на управленски механизъм досега“, заяви премиерът Николай

...
ГЕРБ не реагираха на управленски механизъм досега“, заяви премиерът Николай
Коментари Харесай

Премиерът: ГЕРБ не реагираха на управленския механизъм досега

„ ГЕРБ не реагираха на управнически механизъм до момента “, съобщи министър председателят Николай Денков пред публицисти.

„ Не единствено, че се написа, само че беше квалифициран вид. Той беше изпратен на ГЕРБ, само че оттова нямаше отговор до момента. Това е обстановката, те не реагираха, ние представихме вид “ , съобщи Денков и добави:

„ В момента те слагат въпроса, че са съгласни да има подобен механизъм. Въпросите би трябвало да са сложени към тях. “

Премиерът още веднъж отхвърли да дава оценки на президентското несъгласие върху решението на Народното събрание за изпращане на 100 БТР-а към Украйна . Призова за съдействие сред институциите.

„ Аз не бих желал да влизам в такава дискусия. Институциите би трябвало да работим дружно, защото хората чакат това от нас. Въпросите за какво го прави по-скоро към него ги отправяйте “, сподели Денков.

„ Имаме огромна смяна в обстановката с Шенген през последните месеци и това е точно с помощта на държавното управление. Има и позитивен отчет “, разяснява министър председателят за Шенген. Той счита, че следизборната конюнктура в Нидерландия , при която крайнодясната партия на Герт Вилдерс завоюва вота, затруднява договарянията, само че все пак дипломатическите старания на България ще продължат .

„ Очаквам от министър Калин Стоянов задълбочено следствие по отношение на митинга против БФС. Моето отношение към този министър зависи от това по какъв начин ще завърши този развой “ , безапелационен е министър председателят за полицейското принуждение .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР