ГЕРБ не могат да преодолеят генетичната си предразположеност към саморазруха

...
ГЕРБ не могат да преодолеят генетичната си предразположеност към саморазруха
Коментари Харесай

Край с Борисов - мисирките оредяват, Харизанов вече подкрепя ИТН

ГЕРБ не могат да преодолеят генетичната си предразположеност към саморазруха като лидерска партия, без групов имунитет, без вътрешни системи за надзор и контраст с цел да намират сами решения при рецесии. Инстинктът им за самозапазване на процедура не сработва, тъй като Борисов дефинира кое е преференциално и значимо, а другите чакат от него избавление. А той избавя себе си, и егото си, не партията. Това написа анализаторът Илиян Василев на страницата си във Facebook.

" Имплозията занапред ще ражда кариерна съсипия, непозната по мащаби. Ориентирайте се по Харизанов - за него Има Такъв Народ към този момент са вярната партия. Виктор Николаев към този момент му писнало да приказва за автомагистрали.

Борисов без власт и заричане за постове и пари, не коства доста и става натурален обект на насмешки. С него ГЕРБ няма никакъв късмет да предложи на хора с нововъзникнал нрав на " началници " /тези които не могат да оцелеят в случай че не са началници/ достоверна вероятност.

Кандидатът за президент който ще издигне Борисов, единствено за това че е е повдигнат от него, е жертван. Както беше Дани Митов.

Да, фрагментите на ГЕРБ са се окопали във властта, в държавните сдружения, само че какъв брой от тях ще запазят лоялността си към Него и какъв брой ще се ориентират към персонално избавление.

Опитите да плаши с връщането на мутрите, в случай че той не е на власт, също са жалки. Именно тъй като тези мутри има какво да губят и не им пука за него.

Ще се опита да дискредитира и торпилира служебното държавно управление, президента, партиите на митинг, даже самичък ще провежда митинги, следствия, с цел да спре саморазпада. Но виждате какви следствия прави? С цялата си власт, служби които работят за него, се закопа с аферата Иван Тодоров.

Не може да направи митинг тъй като им липсва достоверна протестна сила. Помните ориста на контрапротеста след първите дни на миналогодишния митинг. Да, оня същия, при който Борисов излезе да приказва " пред народа ". Вместо самоорганизирана социална сила им се получават зле скърпен пиар, който ги дискедитира. Като митинга през вчерашния ден на кметовете - с тези разпечатани под шаблон лозунги.

Редиците на мисирките на брифингите последователно ще оредяват, микрофоните също, фейсбук транслациите ще престанат, тъй като крият опасности за ретрансланслиращите и заради невъзможното за балансиране съответствие сред истина и неистина, морал и изгода.

И по този начин до деня в който Борисов и ГЕРБ схванат че са история. И който оцелее от тях, оцелее.

Съдбата на партията на Борисов в действителност е неговата орис. Дори да желаят не могат да го сменят.

Премахването на борисовщината е по-леката част на промяната на модела. Предизвикателството пред хората на смяната е доста по значимо тъй като идва съвършена стихия и хората скоро ще не помнят кой беше Борисов? ", написа Василев. 

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР