Тази седмица ще има развитие по темата с главния прокурор

...
Тази седмица ще има развитие по темата с главния прокурор
Коментари Харесай

Гешев не е нестинар и само с подскачане няма да се измъкне

Тази седмица ще има развиване по тематиката с основния прокурор Гешев. Бавно и последователно почвата под краката му се нагрява, а е известно че не е нестинар и единствено с отскачане и криене няма да се измъкне, разяснява анализаторът Илиян Василев. 

Повод за коментара е, че  за следващ ден жители се събраха пред Съдебната палата с искане за оставката на основния прокурор Иван Гешев. Те разпънаха палатки, като алегоричен палатков лагер. Демонстранти сложиха алегорично и катанец.

" Разследването на Антикорупционния фонд, което ще излезе на 11 юни, в което главната тематика е рекетът на прокурори против Веселин Денков и задържането му за 9 месеца, поради присъединяване в митингите и измислени обвинявания по финансирането им, има директни " свидетелства " против спецпрокурори и откроена и ролята на основния прокурор.

Започнаха закани, предизвестия, закани против АКФ и проверяващите - напряко се чудя на какво разчитат. Ние при Борисов не се уплашихме, че в този момент.

Ще го забележим, ще съдим, само че основното е общата картина на поръчаното от Борисов тотално следствие на митингите, които са пакетирани като " опит за държавен прелом "!?! И по този начин се стартира подслушване на опозиционни политици, операции по медиите, в това число следствия против предприемачи, сякаш тъй като " финансирали митинга ", а действително с цел да могат да прокурори и следователи да ги рекетират по схемата " в случай че не искаш да те затворим заплати ". Това договорката Борисов си пази властта, Гешев прибира парите.

Ако това не е гигантска корист с власт - здраве му кажете.

Борисов е впрегнал цялата държавна машина, служби, прокурори, медии с цел да пази властта си и да дискредитира протестиращите.

Бъдете сигурни че това няма да му се размине и поради това ще лежи в затвор, тъй като това е жестоко и незаконно посягане против устоите на демокрацията и правовия ред.

Не може да има подозрение кой е мастърмайнда - Главния Разпоредител зад цялата скица - лицето Бойко Методиев Борисов.

Зная че ме чете - да запомни тези думи. Кражбите, корупцията и прочие зулуми са закононарушения от по-нисък порядък, да ангажираш цялата държавна машина в битка против политическите си съперниците, против спокойно протестиращи жители тъй като съгласно се страхуваш за властта си, като измисляш че е опит за държавен прелом е закононарушение против правораздаването и против републиката.

И не, няма да имаш опцията на Кирил Добрев и Георги Първанов, ОДС да не ги проверява ", написа Василев на страницата си във Facebook.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР