ГЕРБ иска оставката на вицепремиера Калина Константинова и оценява като

...
ГЕРБ иска оставката на вицепремиера Калина Константинова и оценява като
Коментари Харесай

Деница Сачева: ГЕРБ иска оставката на Калина Константинова

ГЕРБ желае оставката на вицепремиера Калина Константинова и прави оценка като " неуспех " преместването на украинските бежанци. Това сподели депутатът от ГЕРБ Деница Сачева в студиото на БТВ. Тя акцентира, че " тази оставка се желае от цялото общество ".

На Сачева бе припомнено, че Константинова е била част от екипа на Румяна Бъчварова като министър в кабинета на ГЕРБ , и опозиционният народен представител разяснява, че Константинова очевидно не се е справила, щом не е част от партията през днешния ден.

" Ние сме дали своята оценка за нея, а това, че тя сега има опция да покаже дали може, или не и надлежно демонстрира, че не може да се занимава с дейно ръководство, го потвърждава. Тази жена е вицепремиер по дейно ръководство и явно демонстрира, че не познава институцията

Вицепремиерът по ефикасното ръководство Калина Константинова ще бъде изслушана поради, в което разгласи, че " държавното управление приключва интеграционния проект за разселване на бежанци навътре в страната ". Искането за днешното чуване е точно на опозицията от ГЕРБ-СДС, само че бе подкрепено и от другите опозиционни партии, а и от Има Такъв Народ, които са част от ръководещото болшинство
 Деница Сачева: В Бюджет 2022 няма промяна
Деница Сачева: В Бюджет 2022 няма промяна

Ако потърсим какво написа в Гугъл за държавното управление, ще открием забавни неща

Според Сачева неуспехът на държавното управление във връзка с украинските бежанци е забележим от обстоятелството, че повече украинци напущат България, в сравнение с остават в нея. Тя уточни като проблем и здравното обслужване на бежанците, което съгласно нея в настоящия си тип не работело.

Сачева разгласи, че ГЕРБ се готви за избор на съмнение и проблемите с бежанците и енергетиката могат да бъдат тематики на един предстоящ избор.
 Деница Сачева: ГЕРБ няма да клати държавното управление, то единствено ще се дестабилизира
Деница Сачева: ГЕРБ няма да клати държавното управление, то единствено ще се дестабилизира

Опозицията не употребила процедурни хватки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР