ГЕРБ и Продължаваме промяната-Демократична България обсъждат структура и състав на

...
ГЕРБ и Продължаваме промяната-Демократична България обсъждат структура и състав на
Коментари Харесай

ГЕРБ и ПП-ДБ обсъждат структура и състав на кабинет

ГЕРБ и " Продължаваме промяната-Демократична България " разискват конструкция и състав на кабинет.

Това се разбра през днешния ден след дълга среща в парламента сред водачите на трите обединения и техните кандидат-премиери - акад. Николай Денков и някогашният ни към този момент еврокомисар Мария Габрииел. Тя идва на фона на динамичните събития от миналите дни - обновени следствия, поискани имунитети, закъсняли " разкрития " от ДАНС и Министерство на вътрешните работи за съгласно ръководителите им нередности по време на кабинета " Петков " и на последно място - унизителното връчване на мандата от Радев на ПП-ДБ, при което той " поръча " на Денков да върне празна досието с проектосъстава на Министерския съвет. 

" Разговорите започнаха и не престават. Когато има резултат, ще ви подадем информация " - разгласи Денков три часа след началото на срещата, която продължава и сега.

На въпрос " Топят ли се ледовете? ", се пошегува:   " Между нула и 100 градуса ".

А на подобен " Обсъждате ли състав и конструкция на кабинет? ", бе къс, само че явен: " Да. "

" Има два детайла. Единият е да подсигуряваме, че няма да има проблеми в администрацията - към този момент приготвяме съответния документ, който да даде спокойствие на всички, които са се тормозили и второто, несъмнено, е персоналният състав. Така че работим и по двете. " - уточни още Денков.

По думите му " министри от ГЕРБ като министри от ГЕРБ няма да има ".

" Това, което ще има е състав от който тръгнахме, гледаме дали може да има по-добри специалисти ".

На въпрос а специалисти, препоръчани от ГЕРБ, се обърна към публицистите:

" Експерти одобряваме отвред, в това число вие може да ни предложите. Въпросът е кои са най-хубавите хора на позициите. "

Очаквайте детайлности

 
 
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР