ГЕРБ дава в момента брифинг, провокиран от „една неистина“. Днешният ни

...
ГЕРБ дава в момента брифинг, провокиран от „една неистина“.
Днешният ни
Коментари Харесай

ГЕРБ се опълчва срещу неистините НА ЖИВО

ГЕРБ дава сега брифинг, предизвикан от „ една лъжа “.

" Днешният ни брифинг е предизвикан от една лъжа. Неистина, която не можем да оставим неадресирана. Много пъти сме запазвали самообладание и приемливост, само че към този момент не. Всяка една неистина ще бъде разкривана ", съобщи Георги Георгиев.

И сподели разпечатка от Сметната палата, с която опроверга Ивайло Мирчев от " Демократична България ": „ 100 000 евро са вложили в акция. Инвестиции в биткойни и дарения във мислена валута ", разкри той.

Георгиев попита за какво сътрудниците им от целия политически набор не приказват по значимите интернационалните тематики.

" Къде са сътрудниците, които носеха европейските отчети, в които се приказва за господство на закона, през днешния ден, когато желаят да се закрият спецсъдът и КПКОНПИ ", добави представителят на ГЕРБ.

" Това, което следим сега като процеси, внезапно се разграничава от това, което сме виждали от тях като политики в годините обратно. Както и сътрудника Станислав Трифонов, който замълча, когато трябваше да ръководи ", недоволства Георгиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР