Георги Тодоров подаде оставка като треньор на Левски! Наставникът на

...
Георги Тодоров подаде оставка като треньор на Левски! Наставникът на
Коментари Харесай

Георги Тодоров подаде оставка и заяви: Явно Левски е много висока топка за някои футболисти

Георги Тодоров подаде оставка като треньор на Левски! Наставникът на " сините " призна това след провалянето с 1:2 от Черно море през днешния ден на " Герена ".

Намирам повода за загубата в неопитността и младостта. Изиграхме положително първо полувреме. Можехме да удвоим преднината си. Хората са прави и желаят оставки. Прави са да питат дали няма бекове в България. Глупави неточности. Загубихме от Славия по същия метод. Вместо да ги натиснем и да отбележим гол с човек повече, ние допуснахме неточности. Както виждате, започнаха половината да треперят. Явно Левски е доста висока топка за някои от футболистите.

Заслужавахме да вземем точка със Славия. Раздадоха се момчетата и не успяхме да отбележим гол. Днес това, което видях през второто полувреме, Черно море изцяло справедливо ни победи. Феновете ще получат оставка. Знам през какво съм минал през тези четири месеца и какво съм направил. Вече ми омръзна. Грешките на играчите са главната причина. Това се стартира от първия мач. Един човек неточности един път, повторно отново неточности. Когато не си вземеш поука, става малко глуповато. Ако някой някъде откри футболист, който да му каже, че съм споделил да не победи, ще се откажа от тази специалност. efbet Лига 10 кръг, събота 24 октомври  Левски 1:2краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР