Георги Лозанов предлага на зрителите на по-различен поглед към актуалните

...
Георги Лозанов предлага на зрителите на по-различен поглед към актуалните
Коментари Харесай

Георги Лозанов връща доверието в авторитетите


Георги Лозанов предлага на феновете на по-различен взор към настоящите тематики и въпроси през август, които са пречупени през призмата на няколко изявени персони, чийто глас не се чува постоянно в телевизионния ефир, само че постоянно оставя диря и мощен отзив.

Специални посетители на водещия в " Необичайните обвинени " ще бъдат хора, значими както в специалността си, по този начин и като обществена позиция, само че и освен това - персони, при които няма разминаване сред възгледи и биография.

От 6 август до 3 септември, в пет следващи недели от 19 часа, феновете на " Необичайните обвинени " ще видят извънредни разговори-портрети с политолога Иван Кръстев, кинорежисьора и документалиста Иглика Трифонова, журналиста и основен редактор на вестник " Култура " Копринка Червенкова, скулптора Павел Койчев и психиатъра и писателя Любомир Канов, който дълги години живее и работи в Съединени американски щати.

" Когато в целия свят, да не приказваме у нас, бушува рецесия на престижите, съм поканил пет души, които - уверен съм, ще ви върнат доверието в ролята на индивида за общото богатство. Във фокуса на предаванията са те, само че и тяхното схващане какво се случва с всички нас ", разяснява създателят и водещ на " Необичайните обвинени " Георги Лозанов.

сн.: архив
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР