Георги Желязков се оттегля от борда на "Столичен автотранспорт“ ЕАД.

...
Георги Желязков се оттегля от борда на "Столичен автотранспорт“ ЕАД.
Коментари Харесай

Георги Желязков се оттегля от борда на "Столичен автотранспорт“ ЕАД

Георги Желязков се отдръпва от борда на "Столичен автотранспорт “ ЕАД. Ето какво съобщи той:

В понеделник имаше чуване в комисията по превоз, след което започнаха против мен офанзивите. Вадят се някакви фотоси, от преди повече от 15 години вършат се внушения.

На мен за повторно ми се случва сходно нещо с тези похвати – преди години, когато протестирахме със съседи от Люлин против незаконната джамия там, отново се пробваха по този начин да ме нападат и извадиха безусловно същите фотоси.

Размятат се някакви фотоси. На първата, която е на връх Шипка, даже не съм на фотографията, само че се твърди, че съм аз. Предния път бях маркиран за момчето със зеленото яке. Човек с положителни умения във фотошоп може да направи тъй че всички лица на фотосите са мои.

На втората съм се снимал с част от фенклуба на ЦСКА в Монтана преди повече от 15г., а аз съм от Левски, по тази причина и се дръзвам. В момента съм подложен на онлайн тормоз.

Ето, питате ме – фашист ли съм. Отговор ще дам с този откъс от описа на Никола Шайков: „ Ти фашист ли си бай Димитре? ….

Вие от както взехте властта, започнахте да делите хората на фашисти и комунисти, а аз откакто не съм болшевик – значи съм фашист. Според вашите разбирания, фашисти са тези, които са положителни стопани, не пиянстват, не крадат, не закачат непознатите дами, а работят от мрачно до мрачно.

А комунисти са тия, дето не им се работи, които крадат и пребиват имотните, с цел да им вземат парцела. Те нямат нищо, тъй като в никакъв случай през живота си не са работили. Те са тези, които псуват, бият, пиянстват и викат „ Смърт на фашистите! “

Иначе видях, че в основата на тия компромати е господин Борис Цветков, някогашен общински консултант от Българска социалистическа партия, от регион Дружба. Не знам за какво ме нападна този човек. По изборите ни счупи телефоните да го поддържаме на балотажа, аз помагах на претендента за кмет на Дружба - Гергана Калпачка.

Не го подкрепихме, може би в този момент си връща. Не мога да знам сигурно, допускам, че е това. Но тъкмо този човек, който чества всеки девети Септември и сервира цветя на МОЧА и очевидно декларира, че е болшевик, подсещам че комунистическия режим е разгласен за незаконен на 26 Април 2000г, сочи другите с пръст. Не се ли получава малко, че нарушителя търси нарушител?

Снимки има на всевъзможни хора, евентуално има фотоси на хора от мачове, на празнувания, на шествия. Може ли човек да знае къде и по какъв начин ще го снимат и какъв ще бъде подтекста.

Чудя се обаче, по какъв начин не ми извадиха фотосите с народния представител от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди, сами се сещате, какъв е той. Навярно не са подобаващи? Иначе партиен член не съм сигурно, нямам партийна брошура.

На база на фотоси, без данни, без доказателства, се развихри цяла една акция, то мъчно бих могъл да работя със съветници, които без да ме познават, да имат усещания за професионалните ми качества, към този момент ми издадоха присъда.

Не искам да ставам причина господата Стойнев и Контрера – вносителите на отчета, кметът на Столична община и съветниците, които в две непрекъснати комисии поддържаха отчета да бъдат обругавани.

Ето за какво се отдръпвам и не искам да бъда избиран за член на управителния съвет на „ Столичен автотранспорт “ ЕАД.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР