Георги Господинов е поканен за член на журито на Лисабонския

...
Георги Господинов е поканен за член на журито на Лисабонския
Коментари Харесай

Георги Господинов и Фани Ардан са част от журито на Лисабонския филмов фестивал

Георги Господинов е поканен за член на журито на Лисабонския кинофестивал, който се организира от 10 до 19 ноември, и в границите на който ще бъде представянето на романа „ Времеубежище “ в Португалия

" Радвам се да съм част от журито на Лисабонския кино фестивал (LEFFEST), дружно с Фани Ардан, Елия Сулейман, Рейчъл Кушнер...

Част от журито и гостите на фестивала през годините са били Джон Кутси, Франсис Форд Копола, Бернардо Бертолучи, Вим Вендерс, Джим Джармуш, Дейвид Линч, Пол Остър, Дейвид Кроненбърг и други ", написа Господинов в профила си във фейсбук. 

 

Радвам се да съм част от журито на Лисабонския кино фестивал (LEFFEST), дружно с Фани Ардан, Елия Сулейман, Рейчъл...
Posted by Georgi Gospodinov on Thursday, 9 November 2023
Романът " Времеубежище " ще бъде представен  в културния център Casa do Comum do Bairro Alto на 13 ноември в диалог с аржентинския публицист Алберто Мангел. Преводът на португалски език е на Моника Бонева и Пауло Тиаго Джеронимо. 

„ Роден в България през 1968 година, Георги Господинов е изтъкнат публицист, стихотворец и драматург в европейската литература, с неповторимо творчество, което отразява самостоятелните и груповите грижи на нашето време и което е прието с разнообразни награди и номинации “, пишат уредниците в формалния си уеб страница. 
 Ето и пет нови български книги, които незабавно прибавяме към библиотеката си
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР