Георги Гергов е като Оруел, първо с ферма за свине,

...
Георги Гергов е като Оруел, първо с ферма за свине,
Коментари Харесай

Иван Сотиров: Георги Гергов е като Оруел, първо с ферма за свине, а после - за политици

Георги Гергов е като Оруел, първо с плантация за прасета, а след това - за политици. Такъв коментара разгласява на стената си във фейсбук политикът от десницата Иван Сотиров.

Ето и неговия текст:

" Румен Радев бил чирак в ложата на почетния консул на Русия в Пловдив занаятчия Георги Гергов. Първо, плантация за прасета, след това - плантация за политици, напряко по Оруел ", разяснява Иван Сотиров следващата изцепка на семейство Радеви, които се появиха в компанията на пловдивския масон Георги Гергов.

Настоящият претендент за втори мандат се оказа част от масонската ложа „ Слънце “ на Георги Гергов, заяви преди този момент уеб сайтът „ Афера “. Според документ, в който фигурири името на кандидат-президентът, той е влезнал измежду масоните още през 2008 година, а името му попада под номер 62 в листата. Срещу името на Радев е изписана и цифрата 1, което е степента, която има съответния масон. В случая с президентът той е „ чирак “. Три значи " занаятчия ", с две са удостоени " калфите ". В масонската ложа на Гергов влизат още имената на президентските съветници Николай Копринков и Пламен Узунов.
свързани новини103634на 13.10.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР