Генералният щаб на руската армия реши да изпрати всички резерви

...
Генералният щаб на руската армия реши да изпрати всички резерви
Коментари Харесай

Паника в редиците на окупатора, изпращат подкрепление към Запорожко направление

Генералният щаб на съветската войска реши да изпрати всички запаси към Запорожкото направление на фронта, с цел да се опита да спре настъплението на украинските отбранителни сили.

" Генералният щаб на съветските войски употребява последните запаси, те изтеглят войски от други направления... ", сподели военният специалист Олег Жданов, представен от организация УНИАН.

Според него въоръжените сили на Украйна не престават настъпателните интервенции, връщайки си територии малко по малко: „ Ние не бързаме, последователно... Най-важното е, че съперникът е заставен да вкарва в борба от ден на ден и повече запаси. Според нашите оценки не са останали толкоз доста от тези запаси. "
Междувременно въоръжените сили на Украйна напредват в контранастъпателната интервенция, а съветските войски се изтеглят, добави Жданов.

„ Нашите войски решително се движат напред и решително задържат позициите, които са заели... Струва си да се каже, че рашистките войски отстъпват много проведено, има обособени моменти на бягство, овакантяване на позиции, само че като цяло изтеглянето на звената се организира проведено “, сподели Жданов на фона на продължаващата контраатака на Киев.

Председателят на комисията по защита на английския парламент Тобиас Елууд съобщи, че в идващите няколко дни се чака „ огромна офанзива “ на Украйна в Донбас.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР