Генералният секретар на ООН Антониу Гутериш Антониу Гутериш е португалски

...
Генералният секретар на ООН Антониу Гутериш Антониу Гутериш е португалски
Коментари Харесай

Антониу Гутериш е ужасен от бомбардировката на училище в Източна Украйна


Генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш  Антониу Гутериш Антониу Гутериш е португалски политик. Гутериш е роден в Лисабон на 30 април 1949 година в религиозно е " ужасяващ " от бомбардировката на учебно заведение в Източна Украйна, при която по думите на президента Володимир Зеленски са били убити 60 души, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5101
60 души, укриващи се в учебно заведение в украинското село Билохоривка, са починали при съветската бомбардировка по постройката в събота, заяви късно нощес украинският президент.

Стефан Дюжарик, представител на генералния секретар на Организация на обединените нации, уточни, че Гутериш за следващ път повтаря, че цивилните и гражданската инфраструктура би трябвало да бъдат пощадени според интернационалното право.

Тази война би трябвало да свърши, би трябвало да бъде открит мир съгласно с Устава на Организация на обединените нации и интернационалното право. Организация на обединените нации и интернационалните сътрудници в Украйна ще продължат да поддържат тези, животът на които е бил разрушен от войната, уточни Дюжарик.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР