Генералният директор на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Аданом Гебрейесус

...
Генералният директор на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Аданом Гебрейесус
Коментари Харесай

Директорът на СЗО тръгна за Китай

Генералният шеф на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Аданом Гебрейесус заяви през днешния ден, че пътува за Китай, с цел да разиска с управляващите и специалисти разпространяването на новия ковид, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

Искам " да засиля нашето партньорство " с Китай " за обезпечаване на по-голяма отбрана против епидемията ", написа той в Туитър. По данни на китайските управляващи с новия вирус са се заразили 2051 индивида и 56 са умряли. СЗО заяви, че редакторите на огромните научни издания са се съгласили да споделят с нея проучванията за новия вирус, преди да ги разгласяват, за да подкрепят напъните за преодоляване на епидемията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР