Генералният директор на БНР Антон Балтаков е подал оставката си

...
Генералният директор на БНР Антон Балтаков е подал оставката си
Коментари Харесай

Ден 105: Няма да ни запушат устата с маски. Свободата на словото е коректив! |

Генералният шеф на БНР Антон Балтаков е подал оставката си и е изискал тази на министъра на културата Боил Банов. Това е индивидът от абсурда " Ало, Банов ". Не ви ли е позор и за какво решихте, че няма проблем. Маските не са предопределени да запушат устите ни. Има хора, които са склонни да даде независимост на словото, само че властта желае да запуши тези усти. Защо имаше митинги пред Българска национална телевизия, само че в никакъв случай пред националното радио. Е, всички схванаха за какво, сподели Арман Бабикян от Отровното трио.

Той добави, че единият - Балтаков, е желал да отбрани промените, а за другия не си коства да се каже нищо. Свободата на словото е непрекъснат коректив. Затова са свободните медии!, добави Бабикян.

Така стартира 105-ия ден от антиправителствените митинги, чиито претенции са оставка на Бойко Борисов, държавното управление, основния прокурор Иван Гешев и на шефа на Българска национална телевизия.

Протестиращите приказваха за неналичието на работещи институции, разрухата в страната и ниски приходи. Корупцията в България е пробила всички институции. Много тъжно е да се живее в такава страна. 



Малко по-рано протестиращи блокираха столичното " Цариградско шосе " и палиха маски в символ на протест против новите ограничения за носене на защитни средства навън. Гражданите се заканиха отпадъците от изгорелите маски да занесат пред здравното министерство. 

Според хората е изцяло несъответстващо носенето на маски навън, защото няма да спре разпространяването на ковид. Още по-абсурдно е да има маски навън, а същото да не важи за заведенията и дискотеките.

Здравният министър и кметът на София към този момент оповестиха нулева толерантност за хора, които не съблюдават наредбите. Мобилни групи от смесени екипи на РЗИ и полиция ще ревизират.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР