Генералната репетиция за предстоящата 91-ва церемония за наградите Оскар премина

...
Генералната репетиция за предстоящата 91-ва церемония за наградите Оскар премина
Коментари Харесай

Последни репетиции преди „Оскарите“

Генералната подготовка за идната 91-ва гала за премиите " Оскар " мина в спектакъл " Долби " в Лос Анджелис, оповестява в. " Ю-Ес-Ей тудей ". На сцената дойдоха актрисите Бри Ларсън, Ейми Полър, Чарлийз Терон, Анджела Басет и актьорите Самъюл Джаксън, Даниъл Крейг, Хавиер Бардем и други
 Gulliver/Getty Images

Американската тенисистка и четирикратна олимпийска шампионка Серина Уилямс , която ще се изяви в извънредно амплоа на една от водещите на церемонията , взе на подготовката и своята дъщеричка Алексис Олимпия.
 Gulliver/Getty Images
Детето й е единствено на годинка и пет месеца и бе облечено в розово пуловерче. Алексис Олимпия въобще не се тормози от присъстващите в залата и сграбчи стойката на микрофона. Майка й Серина с усмивка я подвигна на ръце.-->

Тенисистиката изрепетира своя текст два пъти.
 Gulliver/Getty Images
Холивудските звезди се сменяха на сцената на всеки 15 минути. Те репетираха по двойки и в неофициалната конюнктура бяха облечени в комфортни дрехи. Ослепителната Чарлийз Терон дойде по дънки и шапка федора .

Бри Ларсън избра велурен панталон и късо яке. Самюъл Джаксън заложи на бяла фланелка с изображение от " Междузвездни войни " и суичър с качулка. Екранният Джеймс Бонд, артистът Даниъл Крейг, изглеждаше отпаднал, което публицистите свързаха с това, че той и брачната половинка му Рейчъл Вайс станаха родители през есента.
 Gulliver/Getty Images
Компанията " Ей Би Си ", която ще излъчи церемонията за 54-ти път, е предоставила правата за предаване на тазгодишния театър на 225 страни. Най-продължителното лъчение на " Оскар " -ите е било през 2002 година - 4 часа и 23 минути.
 Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР