Ген. Венцислав Мутафчийски бе удостоен със званието Рицар на годината

...
Ген. Венцислав Мутафчийски бе удостоен със званието Рицар на годината
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски стана "Рицар на годината" на Ордена на Рицарите тамплиери

Ген. Венцислав Мутафчийски бе почетен със званието " Рицар на годината " от Ордена на Рицарите тамплиери на Храма на Йерусалим - Велик приорат България. Това се случи на обичайния благотворителен бал на тамплиерите, който те провеждат за 14-и следващ път в навечерието на Коледа.

Така шефът на ВМА се подрежда до акад. Антон Дончев, проф. Георги Чапкънов - Чапа, проф. Генчо Начев, космонавта Георги Иванов, столичния кмет Йорданка Фандъкова и други

Снимки от събитието разгласява във Facebook профила си акад. Румен ралчев - Велик Приор на Ордена на Рицарите тамплиери в България.

За оценката пък заяви Рангел Матански във фейсбук, който написа:  “Защото хората имат потребност от истината. С голям почит към всичко, което направи за всички нас през днешния ден удостоихме с премията “Рицар на годината ” един същински мощен и сърдечен човек!
Благодаря, проф. Мутафчийски! "

Самият Венцислав Мутафчийски пък беше посетител на утринния блок по бТВ.

„ И в тази година, както и в предходната, изключително е значима ролята на хората, които изпитват състрадание и съчувствие към останалите хора, по тази причина аз съм извънредно поласкан от тази висока чест и привилегия да бъда номиниран от този медал, който подкрепя тъкмо тези полезности “, сподели шефът на ВМА

„ Особено усещане ми направи в клетвата им, има едно изречение, в което се споделя че ние би трябвало да търсим повече истината в сравнение с славата и повече достойнството в сравнение с признанието ", съобщи генералът в ефира на телевизията.

" Аз съм бил постоянно прям с нашите сънародници, с моите сътрудници и безусловно всички, това е една рискова болест, ние би трябвало да имаме отговорно отношение към нея и да знаем, че от нашите дейности зависи дали могат да пострадат други хора “, добави Мутафчийски.





Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР