ГЕМЕ ДИМИТРОВ 42 Охранителни камери заснеха нагли крадци, които проникнаха

...
ГЕМЕ ДИМИТРОВ 42 Охранителни камери заснеха нагли крадци, които проникнаха
Коментари Харесай

Крадци на история бяха арестувани платонически

ГЕМЕ ДИМИТРОВ 42
Охранителни камери снимаха нагли крадци, които проникнаха с щурм в Библиотекарския институт и отмъкнаха скъпи парченца от родната история. Съобразителни библиотекари въпреки всичко запазиха парченца от Кирил и Методий, тъй като ги държали у тях си на несъмнено. 
Благодарение на бдителни жители крадците бяха разпознати и хванати при профилирана платоническа акция на службите за Духовна сигурност, само че в това време нарушителите съумели да изядат, изпият и изгърмят историческото завещание. 
Платоническият арест бе осъществен в сферата на концепциите - безтелесно, безначално и безконечно.
Духовните гадняри съумели да завлечен Кирил и Методий, Г. М. Димитров, цар Самуил, мусаката, празнуването с кьорфишеци и цялата книжовност на траките. На възражението, че траките не са имали книжовност, ощетени българи дадоха контра-възражение: " Няма и да имат! Много се краде в тая страна! "
Други будни българи се събраха на фейсбук-протест, издигнаха плакати и скандираха пред компютрите си. 
" ИЗ-РО-ДИ!!! ИЗ-РО-ДИ!! "  
Някои си изпотрошиха пръстите да тракат по клавиатурите като картечници. Млада жена с название АНА КАРТЕЧАРКАТА-БЪЛГАРКА сподели бинтованите си пръсти и пусна няколко фотоси в Инстаграм, които добиха огромна известност, когато се издокара по долни дрехи.
" Обий ги бепче! Пращам три кила пиратки по ЕКОН " - написа неин почитател и нищо не прати, само че хубавото възприятие остана. 
Любител на историята написа три педи статус с огромни букви. Никой не го прочете, само че получи огромна поддръжка, тъй като беше изпълнен в жанр афективен национализъм. 
Хората всеобщо се възмущаваха най-много от кражбата на Кирил и Методий. 
" За мен те са българи, на инат на всички крадци на историята ни. Това е моето мнение, каквото и да споделят от Ванкувър до Владивосток. Обийте ме с камани! " - прикани различен страж на светите тайнства, само че не бе погубен с камъни, въпреки да усещаше тежест в стомаха като вълка от българската приказка за Червената шапчица. 
Най-малко недоволства имаше за кражбата на Г.М. Димитров, само че и той бе почетен с скъсване на ризата от земеделец, предозирал по пладне със субсидии. Крадците отмъкнали земеделския лидер Димитров и го ашладисали на турска почва, тъй като Гемето е роден в Одрин. 
На крадците е наложена мярка задържане под стража за 24 часа в ареста на галактическия бул. " Г. М. Димитров " 42. 24 часа е общоприетият период за тематична стихия в обществените мрежи, а 42 е отговорът на Въпроса за живота, вселената и всичко останало. 
Отношението към нарушителите е хуманно, разрешили са им даже да си създадат дребна празнична заря в галактическия арест. 

С няколко кьорфишека и в ареста празникът е празник.  
***
" Най обичам да се удрям с призраци - призна пиян българин. - Торбалани, норвежци, джендъри, хомофоби и хомофили, майкопродавци, отцеругатели, ваксъри, антиваксъри, пираткаджии, либералки, консерви, софисти, епикурейци, елате ми повече! " - зове почерпеният жител и хиляди откликват виртуално на неговия вик. 
" Социалните мрежи БУКВАЛНО се взривиха ", установяваха националните медиите в изблик на криворазбран буквализъм. 
" Важен е празничният дух, не буквата на традицията, въпреки че и буквите на Светите братя са значими " - обясниха дежурни всичколози, небрежни към смисъла на думите безусловно и буквализъм. 
" ВСИЧКО Е ОМИШЛЕНО " - разгласи на собствен ред вуйна питагорейка-логорейка, която не разрешава да я лъжат. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР