„Газпром нефт“ е заинтересоват от разширяване на бизнеса си в

...
„Газпром нефт“ е заинтересоват от разширяване на бизнеса си в
Коментари Харесай

„Газпром нефт“ е заинтересован от разширяване на бизнеса си в Близкия Изток


„ Газпром петрол “ е заинтересоват от разширение на бизнеса си в Близкия Изток, като компанията може да излезе с оферти за разработка на четири залежи в Иран. Това декларира в изявление за списанието на „ Газпром “ шефът на дирекцията за огромни планове към „ Газпром петрол “ Денис Сугаипов.
„ Перспективите за разширение на бизнеса на „ Газпром петрол “ в Близкия Изток зависят освен от нашите стремежи и благоприятни условия, само че в огромна степен и от обстановката в този район. Като цяло ние виждаме опция за разширение на географията и увеличение на размера на нашата активност. В частност за нас са забавни активи в Иран, а също така обсъждаме опция за коопериране с държавната петролна компания на Саудитска Арабия Saudi Aramco”, споделя той.

В Иран „ Газпром петрол “ изследва находищата „ Шангул “ и „ Чешмеш-Хош “, като предложенията са показани на иранската страна, излиза наяве от думите на Сугаипов, който добавя, че има опция и за обмяна на информация с австрийската OMV и иранската OIEC.
„ С други думи, „ Газпром петрол “ има опция за обмяна на геоложка информация, осъществяване на оценка и не е изключено да излезе със взаимни предложение за разработка на четири от находищата в Иран.
Колкото до съдействието сред „ Газпром петрол “ и Саудитска Арабия, то навлезе в дейна фаза през тази година, откакто през 2016 година бе подписан подобаващ меморандум.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР