Газпром не изключва възможността да спре реализацията или да отмени

...
Газпром не изключва възможността да спре реализацията или да отмени
Коментари Харесай

Газпром допуска спиране на „Северен поток-2“ по политически причини

Газпром не изключва опцията да спре реализацията или да анулира напълно плана при внезапна смяна на политическата конюнктура, предава ТАСС.
В оповестен от холдинга меморандум се споделя, че при реализацията на огромни интернационалните планове като и „ Северен поток – 2 “ компанията се е сблъсквала и продължава да се сблъсква с опасности, свързани с смяната на политическата конюнктура в разнообразни райони. Това води до поява на напреженеи сред страните и смяна на позицията на сътрудниците и регулиращите органи към разнообразни аспекти на плана. В някои случаи сходни промени могат да доведат до такава степен, че реализирането на проека да стане невероятно или нецелесъобразно, което, надлежно, да докара до неговото прекъсване или анулация.
 Съединени американски щати уголемяват глобите против Северен поток 2 “ Съединени американски щати уголемяват глобите против " Северен поток 2 “
Съединените щати възнамеряват да наложат наказания на съветския транспортен съд " Фортуна “, който поставя тръбите за газопровода " Северен поток 2&ldqu...
Директорът на Елена Бурмистрова по-рано показа, че вложенията в плановете в газовия бранш са подложени на политически напън, изключително в Европейския съюз.
Газпром взаимно с европейските си сътрудници реализира план по построяването на „ Северен поток – 2 “- газопровод през Балтийско море, който ще доставя газ от Русия до Германия.
Заради наложени от страна на Съединените щати наказания няколко европейски компании се отхвърлиха да работят по плана, което забави стартирането на тръбопровода в употреба. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР