Гърция въвежда допълнителни мерки заради поредния скок на новите случаи

...
Гърция въвежда допълнителни мерки заради поредния скок на новите случаи
Коментари Харесай

Гърция въвежда допълнителни мерки срещу COVID-19

Гърция вкарва спомагателни ограничения поради следващия скок на новите случаи на ковид. Властите стягат и контрола на достъпа до публични места със зелени документи, само че са безапелационни, че не се постанова локдаун, заяви БНР.  

От през днешния ден в магазините за хранителни артикули се позволяват стеснен брой клиенти - по един на 9 кв. м. комерсиална повърхност. Образуваха се опашки. Мярката беше въведена по гледище на лекарите, които дефинираха комерсиалните обекти като огнища на разпространяване на вируса.  
Еврокомисията предвижда мощен стопански напредък на Гърция
В есенните си стопански прогнози, оповестени в четвъртък, Европейската комисия предвижда мощен стопански напредък за Гърция от 7,...

Във всички останали търговски обекти неимунизираните влизат единствено след показване на негативен антигенен тест.  

В заведения за хранене, кафенета и питейни заведения на входа се прави инспекция на здравния статус на всеки клиент. Децата над 4-годишна възраст също показват негативен резултат преди да посетят с родителите ресторант.

Антигенните проби могат да се създадат във всяка аптека против 8 евро.

Още:
Мицотакис: Изправени сме пред доста мощна четвърта вълна на вируса
Гърция няма да се върне към блокиране и няма да се постановат ограничавания на хората, които са имунизирани против COVID-19, акцентира през днешния ден гр...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР