Гърция ще наложи нощен полицейски час и ще забрани музиката

...
Гърция ще наложи нощен полицейски час и ще забрани музиката
Коментари Харесай

Полицейски час и забрана за музика в барове и кафенета въвеждат в Солун

Гърция ще наложи нощен полицейски час и ще забрани музиката в питейните заведения, кафенетата и заведенията за хранене във втория по величина град в страната -. До мярката се стигна след нарастване на случаите на COVID-19, заяви Ройтерс.

Броят на новите случаи се стабилизира в страната като цяло, само че в Северна Гърция инфекциите набъбнаха. Министерството за гражданска отбрана съобщи, че в град Солун и зоната към него и в прилежащия регион Халкидики, дружно с централния му град Лариса, ще бъдат наложени по-строги ограничавания от на следващия ден, предава.
 Отново вечерен час в Северна Гърция Отново вечерен час в Северна Гърция
Вечерен час ще бъде в действие от на следващия ден в Северна Гърция, предава БНР. Изискванията за влизане в Гърция обаче не се трансформират. От през днешния ден започ...

Гърция заяви за 2232 нови случая на коронавирусна зараза и 33 смъртни случая през днешния ден, с което общият брой на инфектираните от началото на панедмията доближи 655 7676 души, а жертвите набъбнаха до 14 828 души. С население от 11 милиона души страната до момента е приложила над 12 милиона първи дози ваксина. Около 58 % от гърците са изцяло имунизирани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР