Гърция се тресе от сексуален скандал с 12-годишно момиче, което

...
Гърция се тресе от сексуален скандал с 12-годишно момиче, което
Коментари Харесай

Гърция се тресе от сексуален скандал с дете, изнасилено от над 200 клиенти


Гърция се тресе от полов скандал с 12-годишно момиче, което в границите на няколко месеца е изнасилено от над 200 клиенти, оповестява " Труд ".

Малкото дете, което произлиза от оскъдно семейство и живее в центъра на Атина, регион " Сеполия " е било съблазнено от притежател на квартален магазин, който в следствие продавал тялото на дребното дете и на други клиенти против сума от 50 до 70 евро.

Случаят стартира да се разплита, откакто телефона на момичето попадна в ръцете на вуйна й, която видяла в него еротични известия за срещи с клиенти и незабавно уведомила полицията.

До момента от следствието излиза наяве, че дребното дете е било заплашвано с оръжие от магазинера, с цел да мълчи. Срещите са ставали нормално в колите на клиентите в региона на метро " Сеполия ". Според показания на момичето, била е водена и в обществен дом, където в границите на 20 минути е била изнасилена от 5-ма мъже.

Случаят взриви гръцкото общество. Арестувани са 3-ма мъже, като от вайбъра на момичето и обществените мрежи се търсят и други клиенти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР