Гърция се отказа да тества клиентните на заведенията по празниците.

...
Гърция се отказа да тества клиентните на заведенията по празниците.
Коментари Харесай

Гърция се отказа да тества клиентите в заведенията

Гърция се отхвърли да тества клиентните на заведенията по празниците. Идеята беше, с изключение на представянето на зелен документ за имунизираните, да се даде и спомагателен отрицателен тест. Говорител на държавното управление обаче акцентира, че би трябвало да бъдат спазвани всички наложени ограничения досега.

" Заведенията ще работят с клиенти без наложителен антигенен тест, само че ще се изисква документ за имунизиране ", разгласи министър председателят Мицотакис на съвещанието на Министерския съвет.

Експертите от Съвета за надзор на пандемията в Гърция желаеха изключителни ограничения в това число за имунизираните локални поданици и туристи. В страната се влиза, с изключение на със зелен документ, и с негативен PCR тест.

Лицата, които не са имунизирани и влизат на гръцка територия, въпреки и с отрицателен тест, ще би трябвало да се тестват още веднъж след приключване на периода на документа, с цел да влязат в заведение. Здравните управляващи в страната предлагат на всички да си създадат независимо тест преди и след посещаване на заведение по време на празниците.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР