Гърция преживява вълна от расистки погроми след пожарите, след като

...
Гърция преживява вълна от расистки погроми след пожарите, след като
Коментари Харесай

Самоорганизирала се частна полиция отвлича мигранти в Гърция по подозрения в палежи

Гърция претърпява вълна от расистки погроми след пожарите, откакто друга самоорганизирана милиция арестува мигранти в региона на Еврос, заяви " Етнос ", представен от БГНЕС.

На видео, оповестено в обществените мрежи, се виждат мъж във военна униформа и двама съучастници, които са заловили четирима души.

Видеото е изтрито от профила на обвинения в обществените медии, само че към момента се популяризира от други консуматори, които го рапортуват.

Във видеото мъжът загатва, че е правил това и преди - споделя, че е хванал „ още четирима положителни вложители “ и се чуди къде са управляващите.

Казва, че ги е " арестувал " за незаконно влизане в страната.

След притеснителното видео той разгласява в обществените мрежи няколко много подстрекателни изявления.

Въпреки че мъжът, за който се твърди във видеото, от този момент е изтрил неприемливия материал, той е траял да прави изявления, които по някакъв метод удостоверяват присъединяване му.

" Хлапетата на Сорос, които не са разбрали какво става и не знаят къде е Еврос, са пристигнали да ни назовават фашисти. Махайте се. Защото, когато завалят бомби, ще ви питат ли за политическите ви възгледи?... ето те ни изгориха... “, написа той в своя обществен пост.

„ Въпрос, в случай че хванем гръцки трафикант и в случай че го набием, това също ли ще е расистко принуждение??? “, написа мъжът в различен пост.

Припомняме, че общо 13 имигранти бяха отвлечени и нелегално държани в ремарке от " шерифите " на Еврос, които ги упрекнаха в палеж.

Девет от тринадесетте имигранти, които бяха задържани в Еврос и упрекнати в палеж, са помилвани. Останалите четирима бяха освободени без ограничаващи ограничения, откакто направиха признания пред следователя в петък.

Съдебните управляващи, с решението си след разказите на мигрантите за събитията, ще решат дали разказът на самоорганизираните шерифи ще се срине и дали имигрантите са създали опит за палеж в по-широкия регион, в който са били задържани.

13-те имигранти бяха упрекнати в редица закононарушения и обвинявания, като опит за палеж, грозящ човешки живот, произвеждане и владеене на експлозиви и нелегално влизане в страната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР