Гърция надделя над Белгия с 4:1 и спечели първото място

...
Гърция надделя над Белгия с 4:1 и спечели първото място
Коментари Харесай

Гърция спечели първото място в нашата група на United Cup

Гърция надви над Белгия с 4:1 и завоюва първото място в група " А " в Пърт на шампионата по тенис за смесени тимове " Юнайтед Къп " с награден фонд 15 милиона $.

След тъждество 1:1 победи след първия ден от мача през вчерашния ден Мария Сакари даде задатък на гръцкия отбор след 6:1, 7:5 над Елизе Мартенс, а в мача сред вторите ракети при мъжете Стефанос Сакеларидис обезпечи крайния триумф с 5:7, 6:1, 6:3 над Зизу Бергс. В мача на смесени двойки, който беше без значително значение, Стефанос Циципас и Мария Сакари се постановиха над Михаел Геертс и Кирстен Флипкенс с 6:3, 6:2.

Така Гърция записа втора победа в два мача з група " А " и приключи на върха, пред България с едвам победи и една загуба и Белгия - с две провали.

В градския край в Пърт и за място на полуфиналите на шампионата гърците ще се изправят против Хърватия, който завоюва група " F ", откакто в решителния мач за първото място взе неизпълним задатък от 3:1 победи против Франция. Успехът обезпечи Борна Гойо, който в дуела на вторите ракети завоюва със 7:6(5), 3:6, 7:6(5) против Адриан Манарино.

В градския край в Бризбейн ще се срещнат Полша и Италия, а в Сидни - Съединени американски щати и Англия.

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР