Гърция е с по-строги ограничения преди Великденските празници. Полицейски патрули

...
Гърция е с по-строги ограничения преди Великденските празници. Полицейски патрули
Коментари Харесай

Гърция: Полицията следи на обществени места, за да не се събират хората

Гърция е с по-строги ограничавания преди Великденските празници. Полицейски патрули не позволяват събирането на групи хора на публични места.

Причината за по-строгите рестрикции е утежняването на епидемиологичната обстановката и огромния брой признати в болница пациенти, оповестява кореспондентът на БНР в южната ни съседка.

За да се избегне разпространяване на ковид, гръцкото държавното управление забрани овакантяване на градовете за празниците.

От през днешния ден полицията в Гърция вкара изключителни ограничения за надзор върху възбраната за овакантяване на региона по местоживеене. На изходните артерии на градовете полицейски екипи изискват документи, които да потвърдят незабавна нужда за пътешестване.

От през днешния ден и църквите са под засилена защита, като служители на реда наблюдават за съблюдаване на отдалеченост.

По разпореждане на държавното управление всяка вечер се охраняват паркове и площади, където хиляди младежи се събират и забавляват.

И пред питателните магазини служители на реда наблюдават за съблюдаване на отдалеченост.

Премиерът Мицотакис в изявление за гръцка телевизия позволи опция да се вкара наложително имунизирани за здравните служащи.

Имунизираните  в Гърция минаха два милиона и половина, оповестяват от здравното министерство в страната.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР