Гърците се спуснаха днес към морето, където бяха отворени над

...
Гърците се спуснаха днес към морето, където бяха отворени над
Коментари Харесай

Гърците се спуснаха към плажовете

Гърците се спуснаха през днешния ден към морето, където бяха отворени над 500 плажа, откакто страната се опита да откри баланс сред запазване на хората от COVID-19 и възкръсване на туристическия бранш, съобщи " Ройтерс ".

Отварянето на плажовете съответства с първата гореща вълна за годината. Любителите на слънцето обаче са длъжни да съблюдават обществена отдалеченост и даже чадърите им би трябвало да са ситуирани на разстояние. Разрешено е да се събират най-вече 40 души на 1000 квадратни метра, а чадърите би трябвало да бъдат на 4 метра един от различен.

На Алимос, известен плаж южно от Атина, хората се редиха на опашка от ранна заран, с цел да си запазят място. " Това е най-хубавото нещо за нас, възрастните. Да дойдем и да си починем малко, откакто бяхме дълго затворени ", споделя 70-годишният Янис Тентомас, откакто се разполага под чадъра. На прилежащ плаж дрон предизвестява по восокоговорител хората да съблюдават отдалеченост. Броят на инфектираните с ковид в Гърция надвиши 2800, а смъртните случаи доближиха 160. От 4 май страната стартира да разхлабва ограниченията, въведени в средата на март.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР