Гърците очакват днес отпадане на част от строгите мерки, които

...
Гърците очакват днес отпадане на част от строгите мерки, които
Коментари Харесай

Гърците очакват отпадане на част от строгите Covid мерки

Гърците чакат през днешния ден отпадане на част от строгите ограничения, които не са ефикасни за ограничение на разпространяването на пандемията от Covid-19.

Правителството регистрира и ежедневните митинги против ограниченията.

След нескончаем локдаун и вечерен час гръцките управляващи се чака през днешния ден да облекчат някои ограничавания в страната. Въведеният вечерен час от 19 часа през уикенда не понижи предаването на вируса.

От на следващия ден се минава на възбрана за придвижване от 21 часа до 5 часа.

За отваряне от понеделник се приготвят фризьорските салони и книжарниците. Малките търговски обекти ще одобряват клиенти съгласно площта на пространствата.

Лекарите в Гърция са разграничени по повод успеваемостта на ограниченията.

Част от медиците смятат, че облекчаването на придвижване на жителите ще докара до внезапно повишаване на инфектираните. Други епидемиолози приканват държавното управление неотложно да отстрани строгата карантина, тъй като стоенето в затворени пространства е огнище на предаване на болестта.

„ Отворете заведенията на открито, позволете на хората да се движат в парковете на отдалеченост, само че оставете затворени моловете и намалете броя на пасажерите в градския превоз “ - това са предложенията, които през днешния ден държавното управление ще разиска с щаба по надзор на разпространяването на вируса.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР