Гари Олдман смята, че е имал нужда от по-сериозен подход

...
Гари Олдман смята, че е имал нужда от по-сериозен подход
Коментари Харесай

Гари Олдман: Сега бих изиграл Сириус Блек различно

Гари Олдман счита, че е имал потребност от по-сериозен метод към работата си в ролята на Сириус Блек във филмите за " Хари Потър ".


" Мисля, че работата ми в него е посредствена ", означи Олдман в четвъртък в епизода на подкаста " Happy Sad Confused ", като добави, че " може би в случай че бях прочел книгите " като починалия си сътрудник Алън Рикман, щеше да се усеща друго.

Ако беше " изпреварил кривата " като Рикман, сподели той, " в случай че знаех какво следва, почтено казано, мисля, че щях да го изиграя по друг метод ".

Олдман изигра Черния, от дълго време загубен кръстник на Потър и подставеното лице, което се оказва титулярният пандизчия от третия филм, " Затворникът от Азкабан " от 2004 година

Но Олдман е самокритичен освен към ролята си във филмите за " Потър ".

" Бих поставил всичко в огъня, с цел да го изгоря и направя още веднъж ", споделя той за актьорското си портфолио. Това включва и емблематичната му роля на Дракула от 1992 година в " Дракула на Брам Стокър " - осъществяване, за което той сподели, че го е изиграл „ като вманиачен ".

Носителят на " Оскар " обаче сподели, че склонността му да " поправя " личната си работа е здравословен табиет, който се свежда до желанието " да направи идващото нещо по-добро ".

Олдман се появява в ролята на Блек в четири от осемте кино лентата от поредицата " Потър ", основана по книгите на писателката Джей Кей Роулинг, в това число " Азкабан ", " Огненият бокал " от 2005 година, " Орденът на феникса " от 2007 година и за малко в заключението от 2011 година " Даровете на гибелта ": Част 2 "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР