Гари Олдман днес става на 61 години, което е поводът

...
Гари Олдман днес става на 61 години, което е поводът
Коментари Харесай

Стилни мъже: Гари Олдман и изкуството на небрежния шик

Гари Олдман през днешния ден става на 61 години, което е мотивът да обърнем взор и към неговия автентичен жанр. Той е измежду най-великите артисти и е изглеждал всячески. От най-харизматичния Дракула до най-достоверния Чърчил, Гари има майсторски превъплъщения, които са му донесли и най-престижни награди. Последно „ Оскар “ и „ Златен глобус “ за (2017).

По отношение на стила му да го назовем фешън икона, би било въпреки всичко леко фриволно, само че Олдман несъмнено има какво да добави към славата си на актьор – намира метод постоянно да „ подправи “вида си с някаква персонална своя небрежна изискан добавка. Помним появяването му на Оскарите с кърпичка на точки в джоба на смокинга, помним, несъмнено, и присъединяване му в стилното дефиле на Prada (есен-зима 2012), паралелно с Уилям Дефо, Тим Рот и Ейдриън Броуди.


Какви са отличителните черти на стила на Гари Олдман?

На първо място – той е човек, който знае доста добре кой е и какво харесва. Безстрашно следва личния си усет, обича забавни акценти. Винаги прави съвършени избори на рамки за очила да вземем за пример – от чисто черни до такива от прозрачен силикон. Стоят му ужасно и се съчетават с други два детайла, с които е прочут – опитва с брадата, от време на време засуква мустак, а и знае по какъв начин да се възползва от обстоятелството, че на тази възраст има хубава коса, с която може елементарно да получи или доста изискан, нехаен тип, или непоколебим и формален.


Гари не се опасява от белите ризи и постоянно ги облича и отвън публично облекло. Носи бели ризи още от времето на брака му с Ума Търман и е наясно, че те стоят добре на всичко. Освен това е прочут и с това, че обича ризи на цветчета и дребни орнаменти – цветни, забавни, с разнообразни десени, те явно заемат. Носи ги по допустимо най-правилния метод: всичко останало е едноцветно. Той също по този начин носи доста класическото каре на уелския принц, което е знак на изтънченост и висока класа, само че не го прави по английски сковано – съчетава го с джинси (и небрежно), добавяйки шалче или по-неформални обувки. Споменавайки ги, той не се опасява да обува спортни обувки и обича да носи такива, носещи духа на 80-те години. Converse All Star през годините несъмнено са си спечелили място в сърцето и дрешника му.

Много образци за това, че Гари Олдман е цар на небрежния изискан, можете да видите в галерията. 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР